TACTICAL TRAINING

Time to rise to the call: altijd paraat voor actie!

meer informatie

15+ jaar

Tactische (levens)ervaring

Team Trainingen

Regelmatig op teamtraining met gelijkgestemden!

Voor wie? 

Wil jij een betekenisvolle carrière waarin je anderen helpt en bijdraagt aan de veiligheid? Droom je van een avontuurlijke werkplek vol actie en uitdagingen? Verlang je naar waardering als een echte held? Zoek je een omgeving met samenwerking en kameraadschap?  Of droom jij van het gevoel om écht vrij te zijn en de controle te hebben over je innerlijke gedachten en emoties?

Onze tactical personal training is voor mensen zoals jij. We begrijpen jouw verlangens en willen ze werkelijkheid maken. We bieden een programma dat inspeelt op jouw fysieke en emotionele behoeften, zodat je vol vertrouwen de uitdagingen van deze beroepen kunt aangaan en/of de tactical way of life eigen kunt maken. 

We versterken je karakter, ontwikkelen veerkracht en vergroten je zelfvertrouwen. Professionele groei is essentieel voor succes, daarom bieden we voortdurende ondersteuning en mogelijkheden om nieuwe vaardigheden te leren. Jouw potentieel is grenzeloos.

Investeer in jezelf en je toekomst. Onze tactical personal training is de perfecte keuze voor jou. Plan een vrijblijvende kennismaking en laat jouw innerlijke held stralen.

"Je kunt meer alleen dan je denkt, maar met de juiste mensen om je heen kom je verder."

Coach Stefan

Ik zie dat mensen steeds dikker, zieker en afhankelijker worden. Maar ik geloof in een andere weg, een weg die de meesten niet durven te bewandelen. Samen gaan we werken aan een fysieke en mentale veerkracht die jou weerbaarder maakt dan ooit. 

Met mijn achtergrond van 8 jaar dienst bij de luchtmobiele brigade, inclusief diverse uitzendingen naar Afghanistan en het avontuur om me op te werken naar de commando's beschik ik over een schat aan ervaring en kennis waarmee ik ook jou graag wil helpen. Ik heb verschillende ultra-evenementen gedaan en geleerd hoe je als vrachtwagenchauffeur anders moet trainen wanneer je 80 uur achter het stuur zit. Ik heb mezelf gespecialiseerd in trainen wanneer je eigenlijk geen zin in hebt om te trainen. Want net als tijdens jouw droombaan (of in het echte leven) moet je soms doorzetten, ook wanneer je er geen zin in hebt. 

Mijn visie op het leven is simpel maar krachtig: we trainen om sterker te zijn dan onze tegenstander, zelfs op onze zwakste momenten. Op dit moment is "het leven" zelf mijn tegenstander. Obstakels zullen altijd onverwachts opduiken, maar door onze training zullen we altijd sterk zijn, ongeacht de omstandigheden. Of het nu noodgevallen zijn, slecht weer, honger, vermoeidheid of een lange werkdag - jouw excuus zal geen rol meer spelen wanneer jij de controle hebt over je geest.

Ik geloof dat echte vrijheid niet alleen gaat over financiële onafhankelijkheid, maar ook over het overwinnen van alle beperkingen die het leven ons oplegt. Ik sta klaar om jou naar die ultieme vrijheid te begeleiden, waarin je zowel fysiek als mentaal sterker zult zijn dan ooit tevoren.

Laten we samen aan de slag gaan en jouw potentieel ontketenen. Ik ben er om jou te steunen en te inspireren op deze reis. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe ik jou kan helpen om een enthousiast, krachtig en vervuld leven te leiden.

let's go!