Coach Emmy 

"Kleine stapjes, voor een groot resultaat!"

Portret Emmy
Enthousiaste coach

Als voedings- en leefstijlcoach begrijp ik hoe lastig het kan zijn om de juiste persoon te vinden. Daarom wil ik me graag voorstellen: ik houd van lekker eten, trainen en gezelligheid, maar bovenal begrijp ik hoe belangrijk balans is.

In 2020, terwijl ik aan het autorijden was, was ik zo diep in gedachten verzonken dat ik niet meer op de weg lette en tegen een andere auto botste. Het was op dat moment overduidelijk voor mij dat de balans in mijn leven ver te zoeken was. Met mijn onuitputtelijke enthousiasme was het een uitdaging om op mijn eigen grenzen te letten. Ik heb hard gewerkt om rust, ontspanning, structuur en welzijn prioriteit te geven in mijn leven.

Ik kan jou helpen om jouw doelen te bereiken. Ik ben jouw stok achter de deur, maar zal nooit oordelen. Het proces gaat met vallen en opstaan en ik zal er altijd voor je zijn, om je te motiveren, te inspireren en je bewust te maken van jouw gedrag.

 Ik heb recentelijk het "Menno Henselmans Personal Trainer" certificaat behaald en ben dus goed opgeleid om jou te helpen bij gedragsverandering, voeding, training en herstel. Daarbij vind ik maatwerk erg belangrijk. We gaan samen op zoek naar de manier die bij jóu past. Ik kan niet wachten om je te leren kennen en samen met jou de uitdaging aan te gaan om jouw doel te bereiken.


    Plan een Consult