Coach Mirthe

"Samen behalen we je gewenste fysiek!"

Coach Mirthe
Mirthe in actie

Ik heb uitgebreide kennis en ervaring in het proces van cutten en bulken. Ik begrijp dat dit twee verschillende doelen zijn die elk specifieke aandacht vereisen.

Bij het cutten help ik je bij het verlagen van je vetpercentage, terwijl je zoveel mogelijk spiermassa behoudt. Dit kan een uitdagend proces zijn, maar met de juiste aanpak en voedingsstrategieën kunnen we samen jouw doelen bereiken. Ik zal je begeleiden bij het maken van weloverwogen keuzes in voeding en training, zodat je op een gezonde en duurzame manier vet kunt verliezen.

Aan de andere kant, als je wilt bulken en spiermassa wilt opbouwen, zullen we ons richten op het optimaliseren van je voedingspatroon en training om maximale groei te stimuleren. Ik zal je helpen bij het opstellen van een persoonlijk voedingsschema dat voldoende calorieën en voedingsstoffen bevat om spiergroei te ondersteunen. We zullen ook de juiste balans vinden tussen macronutriënten, zoals eiwitten, koolhydraten en vetten, om jouw prestaties te verbeteren en je herstel te optimaliseren.

Ik begrijp dat voeding van cruciaal belang is bij het behalen van sportprestaties. Ik zal je voorzien van deskundig advies en ondersteuning, zodat je jouw prestatiedoelen kunt bereiken. Samen zullen we werken aan het vinden van de juiste voedingsstrategieën die passen bij jouw lichaam, levensstijl en doelen.

Of je nu wilt cutten, bulken of jouw algehele sportprestaties wilt verbeteren, ik sta voor je klaar om je te begeleiden op jouw weg naar succes. Met mijn ervaring en kennis zul je leren hoe je voeding en training in harmonie kunt brengen, zodat je jouw prestaties naar een hoger niveau kunt tillen.


    Plan een Consult