Coach Sander 

"Samen bouwen we aan een gezonde en duurzame toekomst!"

Hoi! Ik ben Sander, jouw toegewijde voedingscoach die klaarstaat om je te begeleiden op jouw reis naar een gezondere levensstijl. Met mijn passie voor voeding, sport en mijn uitgebreide kennis op het gebied van voeding, ben ik de perfecte keuze om jou te helpen jouw doelen te bereiken.

Ik ben naast een opleiding voeding en sport ook voortdurend bezig met het vergaren van kennis door het lezen en bestuderen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voeding. Hierdoor blijf ik altijd up-to-date met de meest recente inzichten en wetenschappelijk onderbouwde informatie. Ik geloof dat het essentieel is om voortdurend te blijven leren en groeien, zodat ik jou de meest waardevolle begeleiding kan bieden.

Een van mijn specialisaties is veganistische voeding. Ik heb me uitgebreid verdiept in dit onderwerp en begrijp de unieke uitdagingen en voedingsbehoeften van mensen die kiezen voor een plantaardig dieet. Als veganist zelf, begrijp ik ook persoonlijk de voordelen en de potentie van een veganistische levensstijl. Met mijn expertise kan ik je helpen om alle essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen en jouw veganistische dieet optimaal te benutten. Maar ook als veganistisch eten voor jou een stap te ver klinkt kan ik je goed op weg helpen om jouw doelen te behalen.

Naast mijn kennis van voeding, ben ik ook actief in verschillende vechtsporten, zoals kickboksen en Krav Maga. Deze disciplines hebben me niet alleen discipline en doorzettingsvermogen bijgebracht, maar hebben me ook inzicht gegeven in de specifieke voedingsbehoeften van atleten en mensen met een actieve levensstijl. Ik begrijp dat voeding een cruciale rol speelt bij sportprestaties, en ik kan je helpen de juiste balans te vinden tussen voeding en training, zodat je jouw prestaties kunt optimaliseren.

Als jouw voedingscoach zal ik niet alleen jouw persoonlijke doelen ondersteunen, maar ik zal je ook motiveren, inspireren en ondersteunen gedurende het hele proces. Ik geloof in een holistische benadering van gezondheid, waarbij niet alleen voeding, maar ook beweging, mentaal welzijn en levensstijl een rol spelen. Samen zullen we werken aan het creëren van een gezonde levensstijl die bij jou past.


    Plan een Consult