CrossFit WOD

FEEL SO GOOD: CROSSFIT IN OSS!

 + Verbeterde conditie, groei van spiermassa en lekkerder in je vel! 

+ Sporten op jouw niveau met persoonlijke begeleiding

+ Motiverende en gezellige community


Al meer dan 45 mensen uit Oss hebben de 1e stap gezet!

JA, IK WIL KENNISMAKEN!
Let op: beperkte plaatsen beschikbaar

FEEL SO GOOD, JOUW CROSSFIT BOX IN OSS

VOOR FITNESS, CROSSFIT EN CLASSES

Je wilde altijd al met CrossFit beginnen, maar je wist niet zeker waar en hoe? Neem het dan eindelijk in eigen hand en kom naar Feel So Good - de CrossFit box die bij jou past!


  • Een hechte community
  • Persoonlijke technische begeleiding bij elke oefening
  • Niet alleen sporten, maar ook gezelligheid
  • o.a. CrossFit, Powerlifting en Olympisch Gewichtheffen
Ja, ik wil kennismaken!
Let op: beperkte plaatsen beschikbaar.

ONTDEK WAAROM FEEL SO GOOD

POPULAIR IS IN OSS:

Bij Feel So Good is het erg gezellig omdat iedereen zichzelf is en kan zijn. Op welk niveau je ook traint, je bent écht onderdeel van de club. Wat ik leuk vind is dat ik nooit weet wat ik in de les ga doen, en als je iets doet wat dan mega uitdagend is ben je erna super trots! Daarnaast zijn de lessen, coaching en attributen professioneel, ik zal niet snel ergens anders heen gaan! Het grootste pluspunt vind ik toch wel de locatie, het is een combi van buiten met binnen en alles wat je nodig hebt tijdens het sporten is aanwezig. Niet anders dan lof, ik ben super tevreden!
Portret Anneke
Anneke Spelt
Voordat ik begon leek het een drempel om te beginnen omdat ik nul ervaring had, maar gelukkig was na de eerste minuut was die drempel al weg. Alle andere fitnessclubs waar ik heb gekeken hiervoor was ik het snel beu omdat er geen saamhorigheid is en dat is hier het tegenovergestelde. Ik heb het hier echt naar mijn zin, met de coaches kan ik het allemaal een voor een goed vinden en hele hoop van de andere leden zijn gewoon vrienden geworden. Er worden vaak dingen georganiseerd zoals feestjes en Memberdays, kortom deze box heeft gewoon echt die gezelligheid!
Portret Sandros
Sandros van Berkom
Bij Feel So Good zat ik gelijk op mijn plek. Het is zo fijn om met een voldaan gevoel naar huis te gaan! Ik heb door de jaren heen al veel leuke mensen leren kennen. Vrienden, sportmaatjes, ik zit zelf in de feestcommissie wat super leuk is! Het allergrootste pluspunt is toch echt de community en de sfeer op de club, die vind je nergens anders! Dus als jij op zoek bent naar een toffe sportschool die de leukste events organiseert: kom hierheen en doe eens een proeflesje mee! Ontmoet nieuwe mensen en sluit je aan bij onze gezellige Feel So Good community!
Portret Robin
Robin Peper