KIDS & TEENS

Alle actuele informatie

Bij Feel So Good draait het om plezier in het sporten! Want als kinderen plezier hebben, blijven ze gemotiveerd. We leren hen dat fouten maken mag. Door te oefenen, te vallen en weer op te staan, kunnen ze alles bereiken wat ze willen in het leven!"

KIDS & TEENS kunnen met een abonnement deelnemen in verschillende lessen:

CrossFun // CrossFit // Kickboksen
Wij vinden het vooral belangrijk dat jouw kind in een groep terecht komt waar hij/zij het naar de zin heeft en tussen past. Hierdoor kunnen er soms uitzonderingen zijn op de leeftijdsgrenzen die verderop genoemd worden.

Sporten voor kinderen

BELANGRIJK VOOR OUDERS:

 • Kids/Teens krijgen credits en kunnen zelf kiezen hoe ze deze
  over de maand besteden. Hierdoor is er de mogelijkheid om
  iedere week voor een andere les in te schrijven: Kickboksen of CrossFun/CrossFit
  Bijkomend voordeel: kan je kind een keer niet zijn/haar vaste dag, dan kan hij/zij zich gewoon inschrijven voor een andere les!
 • Wil je je kind mee laten doen met een les? Dan kan hij/zij zich aan het begin van de maand meteen voor de hele maand inschrijven. Komt hij/zij toch niet? Vergeet je kind dan niet uit te schrijven, dan hoeven wij ons ook geen zorgen te maken als je kind er niet is. 😊
 • Memberships betaal je vooraf per maand en zijn altijd maandelijks opzegbaar. (Houd er rekening mee dat je wel een opzegtermijn van een kalendermaand hebt.)
 • Ook in de schoolvakanties zijn de KIDS & TEENS gewóón welkom, wel volgens een aangepast rooster! Deze vind je in de Feel So Good app.
 • Net als de volwassenen kunnen kinderen zich inschrijven in de app voor een gratis afspraak bij onze fysiotherapeut bij blessures.
 • Open gym om zelfstandig te trainen is voor TEENS alleen toegankelijk na toestemming van een teens coach, zodat we kunnen garanderen dat trainen wel verantwoord gaat.

KIDS &TEENS krijgen credits en kunnen zelf kiezen hoe ze deze over de maand besteden. Hierdoor is er de mogelijkheid om iedere week voor een andere les in te schrijven: Kickboksen of CrossFit/CrossFun.

Bijkomend voordeel: kan je kind een keer niet zijn/haar vaste dag, dan kan hij/zij zich gewoon inschrijven voor een andere les!

Kids en teens rooster 2024

Ook in de schoolvakanties zijn KIDS & TEENS bij ons gewoon welkom, wél volgens aangepast rooster. 


Prijzen voor kids en teens