CLASSES

Zo veel keus, voor iédereen wat leuks!

7

verschillende classes per week

6+

enthousiaste coaches

12

max. deelnemers per les 

Naast CrossFit bieden wij verschillende classes waarin kracht en conditie gecombineerd worden. Omdat kwaliteit en aandacht voorop staan, werken wij bij alle classes (behalve de bootcamp) met een maximum van 10 deelnemers. De classes kunnen je ondersteunen bij of voorbereiden op CrossFit, maar zijn op zichzelf uitdagend en gevarieerd genoeg om wekelijks te werken aan je fitheid.

Benieuwd geworden? Start met een Gratis Kennismaking!

Liever eerst antwoord op je vragen?

Onze Classes

Small Group Training

POWER YOGA

Groepslessen kickboksen
BOKSZAKTRAINING
Battle Ropes in de HIIT les

HIIT

Train samen met je favoriete sportmaatje
KICKBOKSEN
Bootcamp in Oss

BOOTCAMP

groepsles power pilates

POWER PILATES

Buik, BIllen, Benen training
BBB (BUIK, BILLEN, BENEN)

JA, IK WIL ME OOK GOED VOELEN!

IK WIL KENNISMAKEN!

Wat onze leden over ons zeggen:

Ik ben super blij met de fijne sfeer bij Feel So Good. Ook al voel je je niet fit: je kunt meedoen op jouw eigen niveau. De hoogte van de lat bepaal je zelf en niemand kijkt je raar aan als het even niet zo soepel gaat. Het grootste pluspunt bij Feel So Good is dat het laagdrempelig is en je al snel mensen leert kennen waar je samen mee kunt sporten. Een tip voor mensen die lid willen worden: ga gewoon een lesje meedoen en sfeer proeven, ik weet zeker dat je niets anders meer wilt!
Portret Sylvia
Sylvia van Zandvoort
Feel So Good past gewoon goed bij me, de combinatie tussen het individuele en het team verband vind ik ideaal. Ik merkte dat ik sterker en fitter ben geworden en dat daardoor alledaagse dingen in het leven makkelijker worden. Ik vind het fijn en belangrijk om nog fit te zijn, zodat wanneer je kinderen ouder worden je nog wel mee kan blijven doen met dingen die zij leuk vinden. Feel So Good is een gezellige club, laagdrempelig, en bovenal geen machocultuur.
Portret Coen
Coen Janssen
Bij Feel So Good is het erg gezellig omdat iedereen zichzelf is en kan zijn. Op welk niveau je ook traint, je bent écht onderdeel van de club. Wat ik leuk vind is dat ik nooit weet wat ik in de les ga doen. Daarnaast zijn de lessen, coaching en attributen professioneel, ik zal niet snel ergens anders heen gaan! Het grootste pluspunt vind ik toch wel de locatie, het is een combi van buiten met binnen en alles wat je nodig hebt tijdens het sporten is aanwezig. Niet anders dan lof, ik ben super tevreden!
Portret Anneke
Anneke Spelt