Video Aspect Ratio: 9:4

CROSSFIT

Trainen voor het leven!

CROSSFIT

Trainen voor het leven!

5

CrossFit Specialty lessen per week

6+

Gespecialiseerde coaches

1

Gratis HERO-WOD per maand

Hoe ziet een CrossFit les bij een van onze professionele coaches eruit? We zijn blij dat je het vraagt!

1️. Iedereen in de les begrijpt de training, welk materiaal nodig is, waar dat materiaal zich bevindt & hoe alle bewegingen in de training moeten worden uitgevoerd.

2️. Iedereen in de les gebruikt het juiste gewicht, de juiste techniek en doet de beste variant van de training om dichter bij hun individuele doelen te komen.

3️. Iedereen voelt zich welkom. Een ruimte vol goede muziek, gezelligheid en leergierige, nieuwsgierige mensen die alles uit het leven willen halen. ‍

Wat kan ik verwachten? Workouts kunnen worden aangepast in gewicht, intensiteit en bepaalde technieken om aan te sluiten bij de ervarings- en fitnessniveaus van elk individu, of je nu een totale fitnessbeginner of een elite competitieve CrossFitter bent. CrossFit is ontworpen om constant gevarieerd te zijn, wat betekent dat elke dag anders is zodat je nooit verveeld raakt. Alle workouts zijn gebaseerd op de kernbewegingen van het leven en bevatten de aspecten uit gymnastiek, gewichtheffen, roeien en meer.

Al onze CrossFit lessen worden geleid door een kundige coach en volgen een voorgeprogrammeerd plan van 60 minuten. Ze volgen deze basisstructuur: Uitleg over workout of the day (WOD), begeleidde warming up, gevolgd door instructies en demonstraties van de bewegingen voor de training. De coach blijft constant betrokken, corrigeert je houding en begeleidt je continu. Wil je er meer over lezen? Klik hier!

Benieuwd geworden? Start met een Gratis Kennismaking!

Wist je dat we ook speciale lessen hebben voor 50+'ers?

Liever eerst antwoord op je vragen?

Onze CrossFit Specialties:

OLYMPIC WEIGHTLIFTING

GYMNASTICS
Strongman work

STRENGTH

Trainen voor een Hyrox wedstrijd
CONDITIONING

Work your weakness met een van onze
CrossFit Specialty lessen!

Met onze FSG strippenkaarten is het niet eens nodig om lid te zijn.

CrossFit bij Feel So Good:

Bij Feel So Good vond ik wat ik zocht. Iets nieuws, iets uitdagends en iets wat  flexibel is om te plannen zodat ik het op verschillende momenten van de dag kan doen. Sporten is sowieso lekker het geeft en goed gevoel maar met CrossFit kun je tot het uiterste gaan zodat je je grenzen blijft verleggen. Je voelt je niet alleen fit maar je zit er ook lekker door in je vel; ik durf wel te zeggen dat ik nog nooit zo fit gevoeld heb! De coaches zijn allemaal enthousiast en goed in wat ze doen. Je hebt nooit het idee dat een coach er geen zin in heeft.
Portret Tijs
Tijs van Orsouw
Bij Feel So Good zat ik gelijk op mijn plek. Het is zo fijn om met een voldaan gevoel naar huis te gaan! Ik heb door de jaren heen al veel leuke mensen leren kennen. Vrienden, sportmaatjes, ik zit zelf in de feestcommissie wat super leuk is! Het allergrootste pluspunt is toch echt de community en de sfeer op de club. Dus als jij op zoek bent naar een toffe sportschool die de leukste events organiseert: kom hierheen en doe eens een proeflesje mee! Ontmoet nieuwe mensen en sluit je aan bij de Feel So Good community!
Portret Robin
Robin Pepers
De combinatie tussen het individuele trainen en het team verband vind ik ideaal. Ik merkte dat ik sterker en fitter ben geworden en dat daardoor alledaagse dingen in het leven makkelijker worden. Ik vind het belangrijk om nog fit te zijn, zodat wanneer je kinderen ouder worden je nog wel mee kan blijven doen met dingen die zij leuk vinden. Feel So Good is een gezellige club, laagdrempelig, en bovenal geen machocultuur. Je kan met z'n allen rustig sporten, je best doen en gemotiveerd worden door de coaches.
Portret Coen
Coen Janssen

JA, IK WIL ME OOK FIT VOELEN!

IK WIL KENNISMAKEN!