Video Aspect Ratio: 9:4

CROSSFIT

Trainen voor het leven!

CROSSFIT

Trainen voor het leven!

5

CrossFit Specialty lessen per week

6+

Gespecialiseerde coaches

1

Gratis HERO-WOD per maand

CrossFit is een mix van cardio, gymnastiek en gewichtheffen met veel aandacht voor techniek.
Deze sport bereid je voor op álles wat je in het dagelijks leven tegen komt en méér!

Een CrossFit training bestaat uit een combinatie van oefeningen die elke dag anders is. De combinatie van de dag noemen we de WOD (Workout Of the Day). Bij aanvang van de les is er veel aandacht voor techniek, zodat je de WOD maximaal kunt uitoefenen zonder blessures op te lopen. Elke WOD kan op ieder niveau worden uitgevoerd; man of vrouw, licht of zwaar, getraind of beginner, het maakt niets uit. Niet iedereen is gelijk, maar wél gelijkwaardig. CrossFit is uniek, want je traint met een uiteenlopende groep mensen die allemaal stuk gaan om hun eigen doelen te bereiken. Bij CrossFit train je voor jezelf, maar nooit alleen. CrossFitters zijn fanatiek en sociaal. Een training is pas klaar als iedereen zijn of haar doel heeft gehaald. De groepsdynamiek zorgt voor motivatie, doorzettingsvermogen en een gevoel van trots. Met CrossFit slaat de verveling nooit toe en blijft er voor elk niveau meer dan voldoende uitdaging!

Benieuwd geworden? Start met een Gratis Kennismaking!

Wist je dat we ook speciale lessen hebben voor 50+'ers? 

Liever eerst antwoord op je vragen?

Onze CrossFit Specialties:

OLYMPIC WEIGHTLIFTING

GYMNASTICS
Strongman work

STRENGTH

Work your weakness met een van onze CrossFit Specialty lessen!

Met onze FSG strippenkaarten is het niet eens nodig om lid te zijn.

CrossFit bij Feel So Good:

Bij Feel So Good vond ik wat ik zocht. Iets nieuws, iets uitdagends en iets wat  flexibel is om te plannen zodat ik het op verschillende momenten van de dag kan doen. Sporten is sowieso lekker het geeft en goed gevoel maar met CrossFit kun je tot het uiterste gaan zodat je je grenzen blijft verleggen. Je voelt je niet alleen fit maar je zit er ook lekker door in je vel; ik durf wel te zeggen dat ik nog nooit zo fit gevoeld heb! De coaches zijn allemaal enthousiast en goed in wat ze doen. Je hebt nooit het idee dat een coach er geen zin in heeft.
Portret Tijs
Tijs van Orsouw
Bij Feel So Good zat ik gelijk op mijn plek. Het is zo fijn om met een voldaan gevoel naar huis te gaan! Ik heb door de jaren heen al veel leuke mensen leren kennen. Vrienden, sportmaatjes, ik zit zelf in de feestcommissie wat super leuk is! Het allergrootste pluspunt is toch echt de community en de sfeer op de club. Dus als jij op zoek bent naar een toffe sportschool die de leukste events organiseert: kom hierheen en doe eens een proeflesje mee! Ontmoet nieuwe mensen en sluit je aan bij de Feel So Good community!
Portret Robin
Robin Pepers
De combinatie tussen het individuele trainen en het team verband vind ik ideaal. Ik merkte dat ik sterker en fitter ben geworden en dat daardoor alledaagse dingen in het leven makkelijker worden. Ik vind het belangrijk om nog fit te zijn, zodat wanneer je kinderen ouder worden je nog wel mee kan blijven doen met dingen die zij leuk vinden. Feel So Good is een gezellige club, laagdrempelig, en bovenal geen machocultuur. Je kan met z'n allen rustig sporten, je best doen en gemotiveerd worden door de coaches.
Portret Coen
Coen Janssen

JA, IK WIL ME OOK FIT VOELEN!

IK WIL KENNISMAKEN!