SAMENWERKINGEN

Want samen staan we sterker.

Plan een kennismaking

Je kunt niet alles in je eentje, daarom werken wij samen met de onderstaande bedrijven om jou nog beter van dienst te zijn! Kunnen wij jou niet helpen, dan kunnen we snel schakelen in ons netwerk van specialisten om jou snel weer back on track te krijgen!

Carlijns Voedings Advies - Praktijk Oss

CARLIJNS VOEDINGSADVIES

Carlijn helpt je graag op weg met een van haar vele specialismes!

Top Fysiotherapie Oss

TOP FYSIO OSS

Rick helpt je graag bij jouw blessures en pijntjes, zodat jij snel weer aan de slag kunt met jouw sportieve doelen!

Bedrijfsfitness nederland

BEDRIJFSFITNESS

Als je lid wordt via bedrijfsfitness ben je gemiddeld 40% minder kwijt aan jouw sportschoolabonnement!
Koning WIllem 1 college

KW1 COLLEGE

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan het ontwikkelen van goede, professionele coaching in de fitnessbranche. 

GELDVROUW

Met het platform geldvrouw.nl inspireert Robin (mede-eigenaar van Feel So Good) anderen dat geld eigenlijk heel leuk kan zijn!
van 50 plus voor 50 plus

VAN 50+ VOOR 50+

We dragen bij aan deze hulpdienst in onze regio, zodat mensen bij betrouwbare bedrijven terechtkomen. 

High Five

HIGH FIVE

Is jouw werkgever aangesloten bij High Five dan kan je voordelig lid worden van onze gezellige club.  
move oss

MOVE OSS

Move Oss wil mensen motiveren om (meer) in beweging te komen, vind en neem deel aan passende sportactiviteiten.

Liever eerst antwoord op je vragen?

CrossFit bij Feel So Good!

Bij Feel So Good vond ik wat ik zocht. Iets nieuws, iets uitdagends en iets wat  flexibel is om te plannen zodat ik het op verschillende momenten van de dag kan doen. Sporten is sowieso lekker het geeft en goed gevoel maar met CrossFit kun je tot het uiterste gaan zodat je je grenzen blijft verleggen. Je voelt je niet alleen fit maar je zit er ook lekker door in je vel; ik durf wel te zeggen dat ik nog nooit zo fit gevoeld heb! De coaches zijn allemaal enthousiast en goed in wat ze doen. Je hebt nooit het idee dat een coach er geen zin in heeft.
Portret Tijs
Tijs van Orsouw
Bij Feel So Good zat ik gelijk op mijn plek. Het is zo fijn om met een voldaan gevoel naar huis te gaan! Ik heb door de jaren heen al veel leuke mensen leren kennen. Vrienden, sportmaatjes, ik zit zelf in de feestcommissie wat super leuk is! Het allergrootste pluspunt is toch echt de community en de sfeer op de club. Dus als jij op zoek bent naar een toffe sportschool die de leukste events organiseert: kom hierheen en doe eens een proeflesje mee! Ontmoet nieuwe mensen en sluit je aan bij de Feel So Good community!
Portret Robin
Robin Pepers
De combinatie tussen het individuele trainen en het team verband vind ik ideaal. Ik merkte dat ik sterker en fitter ben geworden en dat daardoor alledaagse dingen in het leven makkelijker worden. Ik vind het belangrijk om nog fit te zijn, zodat wanneer je kinderen ouder worden je nog wel mee kan blijven doen met dingen die zij leuk vinden. Feel So Good is een gezellige club, laagdrempelig, en bovenal geen machocultuur. Je kan met z'n allen rustig sporten, je best doen en gemotiveerd worden door de coaches.
Portret Coen
Coen Janssen

JA, IK WIL ME OOK FIT VOELEN!

IK WIL KENNISMAKEN!