CROSSFIT MASTERS 50+

Voor altijd jong!

Naar mate je ouder wordt, neemt de nadruk op prestatie af, terwijl de focus op levenskwaliteit des te belangrijker wordt. Daarom zie jij het misschien helemaal niet zitten om tussen de fitte "jonkies" mee te doen. Dat snappen we helemaal! In de Masters lessen ligt het tempo lager, is er nóg meer aandacht voor techniek en mobiliteit, daarnaast sport je met mensen in dezelfde levensfase. 


Binnen de CrossFit-cultuur refereren we met “Masters” naar sporters van 35 jaar en ouder, die met hun wijsheid, doorzettingsvermogen en prestaties laten zien dat leeftijd geen barrière is om aan je gezondheid te werken! Wanneer je ouder wordt merk je misschien dat je niet meer alles kan wat je vroeger kon en zie je jouw leeftijd nu als beperking om deel te nemen aan een CrossFit les. Maar jouw lichaam laat je niet in de steek omdat je ouder wordt, je lichaam laat je in de steek omdat jouw dagelijkse bezigheden er niet voor zorgen dat lichaamsfuncties worden uitgedaagd. In onze lessen daag je je lichaam op regelmatige basis uit, om ervoor te zorgen dat je de mogelijkheid om te bewegingen niet verliest. 


 CrossFit is dé uitgelezen sport om ziekten als artrose, diabetes en hartklachten tegen te gaan. Ook draagt het bij aan het verlagen van de bloeddruk, het verminderen van slechte cholesterolniveaus en het bevorderen van gezonde bloedvaten. Niet overtuigd? Lees onze blog!

Benieuwd geworden? Start met een Gratis Kennismaking!

Liever eerst antwoord op je vragen?