PERSONAL TRAINING

Alleen of met vrienden werken aan jouw persoonlijke doelen!

We hebben de kennis in huis om je binnen no time sterker, gespierder, fitter en gezonder te maken. Onze personal coaches beschikken over specialistische kennis op het gebied van krachttraining, powerliften, olympisch gewichtheffen, gymnastics en conditioning. Maar daarnaast beschikken ze ook over veel ervaring met het kwijtraken van overgewicht, kickboxing en hardlopen.

Dus wil jij je eerste pull-up maken, 20 kilo afvallen of droom je van een bodyweight snatch? Wacht dan niet langer! Feel So Good is dé plek voor iedereen die houdt van uitdagingen, of dat nou 5 kilometer hardlopen is of het beklimmen van de Kilimanjaro. Onze Personal Trainers weten wel raad met jouw persoonlijke uitdaging! Klaar om te knallen?

Wij geven jou handvaten om dit doel met jou te bereiken en zorgen ervoor dat je alles wat je bij ons leert duurzaam kan toepassen gedurende de rest van je leven.

Benieuwd geworden? Start met een Gratis Kennismaking!

Personal Training met zijn 2, 3 of 4'en? Dat kan natuurlijk ook!

Liever eerst antwoord op je vragen?

PT BIJ FSG!

De eerste trainingen met mijn personal trainer vielen niet mee, maar stapje voor stapje ging het steeds beter en ook het plezier in het sporten groeide. Uiteindelijk ook maar eens aan een les CrossFit deelgenomen en ook op zaterdag strength mee gedaan en nu sport ik inmiddels 3 keer per week.
Marco Dollevoet
Personal Training was in eerste instantie een drempel omdat ik het 'bodybuilden' en sporten niet echt zag zitten. Maar met personal coaching is de drempel om niet te gaan wat hoger, je wordt uitgedaagd het beste uit je zelf te halen en dat alles afgestemd op jouw voorkeur van soort sport.
Perry van Erp
Inmiddels ben ik gestopt met trainen met mijn persoonlijke coach, maar heb ik nog altijd plezier van de goede basis die ik daarmee heb gelegd. Mijn goede voornemen voor 2023? Lekker 3x per week gaan sporten!
Rianne Dollevoet

Met mijn Personal Trainer ben ik me gaan voorbereiden op 14 dagen intensief wandelen in het hooggebergte van Nepal.

Tijdens mijn wandelvakantie heb ik diverse keren aan de trainingssessies gedacht. Oefeningen waarvan ik geen benul had dat ze handig konden zijn, bleken toch nuttig! 

Liesbeth van Grinsven