60MIN CONSULT

Verbeter je eet- en leefstijlgewoontes!

Ga je graag zelf aan de slag, maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Laat een van onze gecertificeerde experts je op weg helpen!

In dit consult kijken we naar jouw eetgewoontes, geven we je concrete tips en voedingsdoelen waarmee je zelf aan de slag kunt. Verder kijken we naar jouw slaapgewoontes, supplementen, leefstijl, etc. Waar laat jij kansen liggen om energiek, vrolijk, slank en/of sterk door het leven te gaan. 

De sessie is enorm leerzaam, praktisch én resultaatgericht. Je gaat naar huis met een praktisch plan, veel kennis en antwoorden op al je vragen.

Is dit voedingsconsult geschikt voor jou?

  • Je wilt als sporter jouw prestaties verbeteren en/of beter herstellen van je trainingen
  • Je wilt zelf aan de slag gaan om af te vallen
  • Je hebt een specifieke vraag over voeding
  • Je wilt weten hoe je het beste kunt eten en trainen wanneer je onregelmatige werktijden hebt
€ 60,-

Food & Lifestyle consult

Plan een 60 minuten consult in en ga naar huis met een praktisch plan, veel kennis en antwoorden op al je vragen.

Zij gingen je voor:

Professioneel en uitgebreid advies gekregen. Emmy denkt met je mee en richtte zich tijden ons gesprek echt op mijn specifieke sport. Hierdoor heb ik aanpassingen kunnen doen in mijn lifestyle waardoor ik mezelf een stuk fitter voel. Ook ben ik weer vooruit gegaan met mij kracht training!
Wessel Speijer
Samen hebben we kritisch naar mijn eetpatroon gekeken. Vervolgens ben ik met de praktische tips aan de slag gegaan... Het is leuk, inspirerend en motiverend. Ik ben benieuwd naar het resultaat dat ik ga boeken!
Simone
Simone Leijdekkers