GYMNASTICS

CrossFit Specialty

Bij onze CrossFit Specialty: Gymnastics gebruik je jouw eigen lichaamsgewicht als enige bron van weerstand voor de oefening. We oefenen handstands, pull-ups, muscle-ups, lunges, sprongkracht, push-ups, etc. Deze lessen zijn heel goed voor de ontwikkeling van kracht, balans, coördinatie, behendigheid, nauwkeurigheid en flexibiliteit.

Onze Coach Jordy kan deze oefeningen dromen. Maar letterlijk, hij doet AMRAP's (as many reps as possible) Strict Muscle Ups in zijn slaap. En op zijn handen lopen? Nog met z'n ogen dicht!

 De combinatie van kracht, flexibiliteit, een goed ontwikkeld lichaam, coördinatie, balans, nauwkeurigheid, balans, precisie en behendigheid is uniek in de sportwereld en helpt je ongetwijfeld om een betere sporter te worden.


Benieuwd geworden? Start met een Gratis Kennismaking!

Ambities als CrossFit competitie atleet?

Klaar voor een volgende stap als competitieve CrossFit atleet? Bij Feel So Good is er de mogelijkheid om een persoonlijk trainingsplan te volgen. Samen met Coach Robin en de andere Athletes+ heb je wekelijks een team training, stel je doelen voor de toekomst, volg je een op maat gemaakt schema en krijg je wekelijks feedback op al je ingestuurde oefeningen/lifts. 

Meer weten over de Athletes+ ?