Programming April
29 maart 2024 
0 min. leestijd

Programming April

April staat voor de deur en dat betekent een nieuwe programming focus blog!

Van start met...

We beginnen de maand met een aantal benchmarks, waaronder de klassieker Barbara. (5 Rounds For Time, 20 Pull-Ups, 30 Push-Ups, 40 Sit-Ups, 50 Air Squats, 3 minutes Rest) en een 3RM Clean & Jerk.

En wat nog meer?

Maar er staat nog meer leuks op het programma, we gaan ook voor tijd een mijl rennen en een 5RM benchen. Later in de maand, komt er een AMRAP van tien minuten met snatches en barbell thrusters. Dus voor de barbell lovers onder ons: get ready!

Buddy up!

Maar wat staat er in het midden van de maand te gebeuren? We hebben een hele week in het midden van april waarin we maarliefst drie partner WOD's hebben, uiteraard ook op donderdag 18 april, tijdens de BRING YOUR BUDDY dag! Wie neem jij mee deze keer?

Liefs, Coach Robin

Over de schrijver
Als enthousiaste CrossFit Level 2-trainer en trots eigenaar van Feel So Good sinds 2018, omarm ik de box én de sport met passie. ♥️ Als atleet komt die liefde tot uiting in mijn favoriete oefeningen, Squat Snatch en Ring Muscle Ups. Maar ook olympisch gewichtheffen (team - low reps+high skill! 😉 )- heeft een plekje in mijn hart. In 2020 heb ik de eer gehad om een zilveren medaille te behalen op het NK gewichtheffen!Het liefst werk ik samen met mensen die echt graag willen en ik vind het dan ook keer op keer geweldig om te zien hoe CrossFitters elkaar steunen en stimuleren. Als coach van de wedstrijdgroep heb ik het voorrecht om al een paar jaar zeer gemotiveerde atleten te begeleiden. Samen zetten we hoge doelen en streven we naar het bereiken van technische verbetering, persoonlijke records en -successen. 🏆Verder hou ik ervan om mijzelf continu uit te dagen. Ik mag wel zeggen dat ik verslaafd ben aan nieuwe prikkels en avonturen en hou van veranderingen. Naast FSG ben ik sinds een tijdje ook aan het werk als media coordinator op het Hilversum Media Park. Daarnaast kan ik mijn ei heerlijk kwijt in content creeëren en muziek maken! 😊Op onze Feel So Good-blog deel ik graag mijn inzichten en ervaringen. Hopelijk mag ik je inspireren en helpen bij het bereiken van jouw fitnessdoelen. 💪🌟
Reactie plaatsen