Programming Mei
23 april 2024 
0 min. leestijd

Programming Mei

Welkom bij de programmering voor de maand mei! Deze maand staat in het teken van de beroemde Hero workout Murph, die we aan het einde van de maand gaan aanpakken. Maar laten we eens kijken naar wat we daarvoor allemaal kunnen gaan verwachten!

Cindy

We beginnen de maand met een klassieker: de benchmark workout Cindy. Een fijne workout geschikt voor elke atleet. Gevorderde atleten die de workout al eerder hebben gedaan, kunnen overwegen om een gewichtsvest toe te voegen. Een top voorbereiding om te bepalen of het dragen van een vest ook geschikt is voor Murph aan het einde van de maand.

Cindy: 20' AMRAP:
5 Pull-Ups
10 Push-Ups
15 Air Squats

Voor intermediate atleten is Cindy een goede gelegenheid om hun voortgang te meten. En voor de beginners is het een mooie kans om deze basisbewegingen te tackelen met de passende scale opties.

Volume up!

Verwacht deze maand toenemende volumes van pull-ups, push-ups, air squats en hardlopen in de workouts. Ook in onze skill work zullen we focussen op deze bewegingen. Let deze maand eens extra op hoe je deze bewegingen het meest efficient, maar volgens de standards kunt uitvoeren. Hoeveel unbroken pull ups kun jij aan het einde van de maand? 😏


Op naar een mooie maand vol uitdagingen en progressie. Let's go & prep voor Murph! Veel plezier en succes!


Liefs, Coach Robin

Over de schrijver
Als enthousiaste CrossFit Level 2-trainer en trots eigenaar van Feel So Good sinds 2018, omarm ik de box én de sport met passie. ♥️ Als atleet komt die liefde tot uiting in mijn favoriete oefeningen, Squat Snatch en Ring Muscle Ups. Maar ook olympisch gewichtheffen (team - low reps+high skill! 😉 )- heeft een plekje in mijn hart. In 2020 heb ik de eer gehad om een zilveren medaille te behalen op het NK gewichtheffen!Het liefst werk ik samen met mensen die echt graag willen en ik vind het dan ook keer op keer geweldig om te zien hoe CrossFitters elkaar steunen en stimuleren. Als coach van de wedstrijdgroep heb ik het voorrecht om al een paar jaar zeer gemotiveerde atleten te begeleiden. Samen zetten we hoge doelen en streven we naar het bereiken van technische verbetering, persoonlijke records en -successen. 🏆Verder hou ik ervan om mijzelf continu uit te dagen. Ik mag wel zeggen dat ik verslaafd ben aan nieuwe prikkels en avonturen en hou van veranderingen. Naast FSG ben ik sinds een tijdje ook aan het werk als media coordinator op het Hilversum Media Park. Daarnaast kan ik mijn ei heerlijk kwijt in content creeëren en muziek maken! 😊Op onze Feel So Good-blog deel ik graag mijn inzichten en ervaringen. Hopelijk mag ik je inspireren en helpen bij het bereiken van jouw fitnessdoelen. 💪🌟
Reactie plaatsen